Επισκέψεις

Επίσκεψη μαθητών στα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας

“Σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές της Ε’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, συνοδευόμενη από την εκπαιδευτικό κα Κωνσταντίνα Κυρίμη, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου με σκοπό να προσφέρουν καπάκια καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία ανακύκλωσης και διάθεσης του ορθοπεδικού εξοπλισμού και αναπηρικών αμαξιδίων. Παρόντες  στη συνάντηση αυτή ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Νίκος Ντάντουλης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, ο Αν. Ταμίας κ. Θεόδωρος Τσαρούχης και ο Αν. Οργανωτικός Γραμματέας κ. Βασίλης θεοδωρόπουλος.

Ευχαριστούμε τους μαθητές για τη μεγάλη και γενναιόδωρη συμμετοχή τους στη δράση «Μαζεύουμε Πλαστικά- Μοιράζουμε Χαμόγελα» καθώς και για το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι μαθητές για τα ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Συγχαίρουμε, τέλος, το διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, που αναδεικνύουν και συμπεριλαμβάνουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τέτοιες συμπεριληπτικές πρακτικές, δίνοντας έμφαση σε ένα καλύτερο μέλλον όπου οι διακρίσεις και οι αποκλεισμοί δε θα έχουν ύπαρξη μέσα στην κοινωνία μας.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας, υγεία και πρόοδο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας”

Ανάρτηση του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας: https://www.syllogosamea-arkadias.gr/2024/02/22/episkepsi-mathiton-tis-e-taxis-9-dimotikou-sxoleiou/