Β΄ τάξη,  Εκδηλώσεις,  Χριστούγεννα

Στιγμές χαράς και ενθουσιασμού κατά τη σχολική εορτή των Χριστουγέννων

Έντονα χαμόγελα με έκδηλη χαρά και πλούσια συναισθήματα κυριαρχούσαν σήμερα στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, κατά τη διάρκεια της σχολικής εορτής για τα Χριστούγεννα. Πρωταγωνιστές αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης οι μαθητές/-τριες της Β΄ τάξης, που με τη θεατρική τους αθωότητα πρόσφεραν έντονο ενθουσιασμό στους θεατές, προετοιμάζοντας τη διάθεσή μας για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Θερμά συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς μαθητές-πρωταγωνιστές για τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας και παρουσίασης της γιορτής, όπως και στη δασκάλα τους κα. Ρούλα Ζαφείρη, που οργάνωσε, καθοδήγησε και ενθάρρυνε τους μικρούς μαθητές στα πρώτα βήματά τους πάνω στη σκηνή, αφιερώνοντας πολύτιμο προσωπικό και οικογενειακό χρόνο. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τον δάσκαλο μουσικής του σχολείου μας κ. Διονύση Καραφωτιά που προετοίμασε και συντόνισε τη χορωδία μαθητών των μεγαλύτερων τάξεων, προσφέροντας ευχάριστες μουσικές νότες που αναβάθμισαν την εκδήλωση και το γιορτινό κλίμα στο σχολείο.

Η σχολική εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την επικουρική υποστήριξη των Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Διδασκόντων, που με διάφορους ρόλους συνέβαλαν κατά το προηγούμενο διάστημα στη μετατροπή του σχολικού χώρου σε μια ζεστή αίθουσα εκδηλώσεων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως, επίσης, και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την άμεση υποστήριξη με μέσα και απαραίτητα υλικά για την εκδήλωση, αλλά και για την προσφορά των αναμνηστικών δώρων στους μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του σχολείου.

Με τις καλύτερες ευχές μας, ευχόμαστε ολόθερμα καλές γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα.

Χρόνια Πολλά!