Ενημέρωση μαθητών,  Εργαστήρια Δεξιοτήτων,  Νέα - Ανακοινώσεις

Ειδικός σε θέματα διατροφής στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων της Α΄ τάξης

Στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου των Εργαστήριο Δεξιοτήτων «Ζω καλύτερα-ΕΥ ΖΗΝ» οι μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης του σχολείου είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μυστικά της υγιεινής διατροφής και να ανακαλύψουν τη σημασία της ορθής επιλογής των τροφών στο καθημερινό τους διατροφικό πλάνο με την καθοδήγηση ενός ειδικού σε θέματα υγιεινής διατροφής, ο οποίος προσήλθε σήμερα το σχολείο σε προγραμματισμένη ενημέρωση.

Με παιχνίδια, δραστηριότητες και συζητήσεις, ο διατροφολόγος κατάφερε να μεταδώσει στους μαθητές μας την αξία της ισορροπημένης διατροφής, βασισμένης στις αρχές της διατροφικής πυραμίδας. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και περιέγραψαν την εμπειρία ως μια ευκαιρία για να μάθουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους με υγιεινό τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Αθανάσιο Τσιώλη για την ευαισθητοποίηση, την ενθάρρυνση και την πολύτιμη συμβολή του στην παρακίνηση των μαθητών της Α΄ τάξης για την ενίσχυση των σωστών διατροφικών συνηθειών.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων για την Α΄ τάξη που διδάσκεται από την Εκπαιδευτικό κα. Γεωργούλη Ελένη.