Παρέλαση,  Σχολικές εορτές

Σχολική εορτή και μαθητική παρέλαση για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η σχολική εορτή για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821. Την εκδήλωση προετοίμασαν και παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτικού κ. Χρήστου Βασιλόπουλου. Τα θεατρικά σκετσ των μαθητών συμπλήρωσε με επετειακά τραγούδια η χορωδία του σχολείου, που αποτελούταν από τους μαθητές/-τριες της ΣΤ΄ και Γ΄ τάξης, πλαισιωμένα με ζωντανή ορχήστρα, με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο μαθητή της ΣΤ τάξης στο μπουζούκι και την καθοδήγηση του Εκπαιδευτικού Μουσικής του σχολείου κ. Διονύσιου Καραφωτιά.

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου κορυφώθηκε με τη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Τρίπολης, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Τους μαθητές του σχολείου μας προετοίμασε κατά το προηγούμενο διάστημα και συνόδευσε στην παρέλαση η Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κα. Ιφιγένεια Λιλή.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου, που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης, τη σχολική εορτή αλλά και τη μαθητική παρέλαση, για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης.